Karkkilakko jatkuu. Viikonloppu oli kyllä aika hurja tämän syömisen suhteen, sillä perjantaina tuli vieraita ja katsottiin futista meillä.. ja syötiin popcornia ja sipsejä. Se olikin jännä juttu - sipsien puolesta siis lakko rikki, mutta ei se ole niin vakavaa. En kuiteskaan saanut niistä sipseistä yhtään minkäänlaista tyydytystä - ne oli pahanmakuisia ja kovia. Ostin tosin halvimmat sipsit mitä kaupasta sai, lienee johtunut siitä. Niistä tuli vain turvonnut olo. Toivon siis että tämä "sipsipettymys" voisi toimia sellaisena sokkihoitona, eikä nyt tekisi mieli sipsejä vähän aikaa. Join myös vähän likööriä (Baileys siis edelleenkin loppu eikä mitään muutakaan hyvää juotavaa ollut) ja tein pannaria lauantain vieraan kunniaksi (lue: vieras oli oiva tekosyy syödä jotakin makeeta).

Makeishimon kanssa tai sitä vastaan olen tapellut vaihtelevalla menestyksellä. Viikolla sitten syötiin jäätelöä ja seuraavana päivänä teki aivan kauheasti mieli jotakin. Mieheni on sitä mieltä, että kolmen viikon vieroituksen jälkeen makeishimo katoaa - mutta mulla karkkilakko jatkunut nyt kai neljättä viikkoa (vai oisko jopa viidettä..? en ole varma) ja suklaata ja pullaa tekee mieli aina välillä (lue: noin kaksi kertaa päivässä) edelleenkin. Mutta siihen mieheni sanoikin että pitäisi kai sitten jättää syömättä ihan kaikki, mikä sitä himoa aiheuttaa - elikkä ei saisi syödä pullaa eikä jätskiäkään, koska niitten (tai lähinnä jätskin koska pullaa en ole nähnytkään, sitä pikkuveljen jättämää kääretorttua lukuun ottamatta) syöminen sitä himoa laukaisee. Mutta en tiedä - onko se sitten sen arvoista?! Ajatus olla enää koskaan ikinä syömättä mitään hyvää hirvittää minua! Ehkä mieluummin syön välillä jotakin hyvää ja kärsin jatkuvasta makeishimosta. Vai olisiko sittenkin järkevämpää uhrata muutama kuukausi, tsempätä ja olla syömättä, ja viettää loppuelämää rauhassa ilman makeishimoa? Kerropa Sinä..

Kyra Sisko

PS: Ainiin joo - ostettiin muuten lauantaina ruokakermapurkki, sitä tarvittiin ruokaan. Sitä kuitenkin meni ihan vähän vain, ja mitähän loppupurkille tapahtui..? Kyllä, imaisin sen "raakana" kahdessa päivässä. Makeishimo on niin suuri että ruokakermakin kelpaa varsin hyvin..