Rakas lukija!

Tässä taas jokunen sana siitä miten täällä menee. Ei tosin ole paljon uutisia mutta kuiteskin. Eilen eli sunnuntaina oli taas tarkoituksena lähteä lentokentän suuntaan, toivoin että pääsisin taas hyppäämään. Valitettavasti korkeammat tahot antoivat jo lauantaina ymmärtää, ettei siitä ehkä tule mitään, eikä tullutkaan. Sunnuntain aamupäivällä nimittäin satoi vettä kaatamalla ja pilviä oli maahan asti. En siis lähtenyt minnekään.

Sen sijaan raahasin kellarista esiin polkupyöräni – oli aika hämmästyttävää eittei kukaan varastanut sen kun en ajanut puoli toista vuotta! Pöly peitti pyörän paksulla kerroksella ja kesti vähän aikaa ennenkuin voin olla varma että se olikin vihreä eli MINUN pyörä.

Lähdin ajamaan vanhempiani katsomaan eli kaupungin toiselle laidalle. Poljin varmasti ainakin 25 kilometria mutta pahus kun asensin pyöräkomputerin väärin.. Siihen kun pitää laittaa pyörän ympärysmittää ja minä laitoin jotenkin liian pientä. Olipa vaikea asentaa sen oikein kun itseasiassa uskoin että asennan aikaa eikä pyörän ympärysmittää!d:-) Tuloksena oli, että vaikka ajoin koko kaupungin läpi ja aika nopeastikin, komputerin mukaan ajoin tasmalleen 1km ja 120 m ja minun maksiminopeus oli 2 km/tunti. Aika hauskaa.. olisin halunnut tietää montako kilometria se oikein oli, mutta isäni sanoi että ainkain 25 ja sitä minä uskon.d:-)

Muuten se oli todella mukava reissu, aurinkokin paistoi sitten illemmalla. Sain siis vähän urheilla ja nyt kai pitäisi ryhtyä työhön uudella voimalla ja innolla.. No en nyt ole ihan varma onnistuuko!d:-) Mutta olihan se ihan kivaa.

Nyt täällä taas istun, työpöytäni ääressä ja olen tekevinäni työtä. Eli tällaista tässä.

Terkuin,

kyra.sisko