Heippa,

tajusin muuten äsken, miksei kahden vuoden ajan tehnyt mieli tai kiinnostanut tämä blogia ylläpitäminen. OK, ehkä se on kaikille muille jo kauan ollut itsestään selvä (tarkoitan siis blogaamista yleensä - ei pelkästään MINUN halua ja kiinnostusta), mutta meikälle välähti vasta nyt. Eli:

Sehän on se Fcb, joka on ihmisiltä (oletan, että on olemassa muitakin kuin Minun Ylhäinen Itseni, niin avo-, jalo- ja mitä vielä mielinen olen) vienyt kiinnostusta blogia kohtaan. Tai siis tottakai tajusin tän jo ajat sitten, mutta nyt vasta pysähdyin ihan oikeasti ajattelemaan sitä. Itselle ainakin tuli se, että kun tulee mieleen jotakin, mitä haluaisi jakaa toisten kanssa, niin siitä vaan Fcb auki ja tilapäivitykseen. Sinnehän menee kaikki kuvat, kun eihän niitä nyt IHAN julkisesti viitsi tänne laittaa. Ja siellä on niin helppoa jakaa kavereitten kanssa kaikki.

Ja nyt sitten tultiin siihen vaiheeseen, jolloin Fcb:ssa on liikaa kavereita. Tosin ei pidä paikkaansa omalta kohdaltani, sillä pidän kavereitteni määrää kohtuullisena (eli pienenä). Mutta silti niitten joukossa on ns. "tärkeitä" kavereita, joita jostain syystä en voi (tai en halua) poistaa. En kuitenkaan halua sitäkään että he lukevat kaikkia henkilökohtaisia ajatuksiani. Ja muutenkin, nyt pyörii päässä sellaisia ajatuksia, joita en välttämättä halua kertoa läheisillekään kavereille. Mutta JOLLEKIN niitä kuitenkin haluan kertoa.

Toisin sanoen - fcb:sta on tullut jotenkin liian julkinen tai liian persoonaton (voiko niin sanoa?o_O) tai kumpaakin. Joten nyt tuntuu ihan kivalta palata tänne. Vaikken mitään kummoisia syvällisiä henkilökohtaisia ajatuksia kirjoittanutkaan, ainakaan vielä. Ehkä kirjoitan, ehkä en. Joka tapauksessa se tulee olemaan helppo ja kiva, jos päätän tehdä niin.

Jee, eläköön blgoit!

Kivaa päivää,

Kyra Sisko