Rakas lukija!

Ensin ajattelin, että pystyn ripustamaan näitä kirjoituksia yksitellen, että niitä saa lukeakin yksi kerrallaan, mutta minulla ei nyt ole nettiyhteyttä, joten kirjoitan näitä talteen ja lähetän sitten kaikki kun pääsen nettiin. Toivon, että se on pian (parasta olisi viimeistään huomenna mutta tämä ei luultavasti onnistu), koska ilman nettiä en pääse tekemään osaa hommia joiden takia olen täällä. No, katsotaan.

Ollaan siis Tikrun kanssa täällä. Majoittuminen meni aika hyvin ja nyt jotenkuten yritämme tulla täällä toimeen. Näyttää siltä, että kissat osaavat sopeutua olosuhteisiin todella hyvin. Pelkäsin että Tikru ei taas söisi kahteen päivään, niin kun Helsinkiin tulon jälkeen, mutta Tikruhan meni heti laukusta päästyä nuuskimaan paikkoja ja etsimään vessaa! Toin hiekkaa vasta jonkun tunnin myöhemmin eikä Tikru melkein antanut minun kaataa sitä astiaan, heti istuutui siihen pissalle. Ruokaakin popsi ihan kuin ei muuta kiinnostaisi (eikä luultavasti kiinnostanutkaan). Hyvä juttu, koska näin alan jo melkein uskoa että kissa todella pärjää.

Iltapäivällä kävin kävelyllä ja katsoin paikkoja. Löysin ihanan puiston joen rannalla, jossa on ihan oikea ulkopunttisali! Siellä on kymmenkunta metallisia punttilaitteita, joilla voimistelemassa käyttää pelkästään oman vartalon painoa, mikä on minusta oikein tapa kun haluaa voimistella terveellisesti. Luulen, että keholle on parasta nostaa ainoastaan omaa painoa, koska se aivan hyvin riittää siihen että keho voimistuu niin kuin on tarve. Kaikki painot, jotka menevät tätä yli, ovat keholle haitaksi. OK, myönnän että tämä on ainoastaan minun oma teoria eikä tepsi jos haluaa vain kasvattaa lihaksia. Mutta itselleni ”omalla vartalolla voimisteleminen” on kyllä parasta!

Joten tällaisesta ”punttiksesta” olin todela ilahtunut ja myös sen takia, että sehän on mainio idea miten saada ihmisiä huolehtimaan edes vähän kunnostaan! Kuka nyt raaskisi ihan punttisaliin hikoilemaan jos ei tahdo vain niitä lihaksia kasvattaa..? Mutta näin jos menee lenkille ja tulee puistoon, jossa on tällaisia laitteita, niin on ihanan helppo pysähtyä ja tehdä muutaman liikesarjan. Mikä ihan riittää.

Huomasin muuten, että minulla on todellakin liian vähän vaatteita. Urheiluvaatteita ei ole melkein ollenkaan, ei niinkään jotain kotiasua, johon voisi aina vaihtua kun tulee ulkoa, ja kaipaan muutamaa huppariakin. Pitää varmaan ostaa sitten jotain... Ja tohvelitkin. Ja kissalle jonkun tyynyn tai jotain. Niin, mutta ei vain ollut mahdollista ottaa näitä mukaan kotoa, matkalauku oli jo näinkin aivan liian painava! Minun siis pitää ostaa kaikkea mitä kaipaan ja sitten kun olen lähdössä niin jätän näitä tänne tai heitän pois.d:-( Ei voi mitään...

Se siitä tällä kertaa, menen nukkumaan että huomenna jaksan. Vaikka ehkä pitäisikin jäädä ylös loputtomasta päivästä nauttimaan...

Terveisin

kyra.sisko