Rakas lukija!

Tylsää että pitää vaihtaa fontti, mutta kun tekstin siirtäminen wordista ei näköjään kunnolla onnistu... Niin, että mitä kuuluu? Ihan hyvää kiitos.. Eilen nautin ensimmäisistä kevätauringon lämpimistä säteistä ja tänä aamuna ulkona neljä senttiä uutta lunta. Kääk.

Mutta eilen kävin Jyväskylän kirjamessuilla! Oli kiva uusi kokemus, vaikka loppujen lopuksi päädyin siihen että kirjamessut on aina samanlaiset, oli ne nyt Suomessa tai jossain muualla. Mutta oli silti kivaa. Sisäänpääsy kymmenen euroa, kai ihan ookoo hinta. Katsoin sekä uusia, että vanhoja kirjoja, mikä oli varsin tuskallista koska tiesin, etten saisi osaa paljon mitään... Antikvariaattihallissa kun olisi niin paljon kivaa ostettavaa! Mutta ostin sitten "vain" sivistyssanakirjan, siitä on varmasti hyötyä, ja mm. muutaman Kiroileva siili -tuotteen.

Kävin myös kuuntelemassa haastatteluja Milla Paloniemen ja Sofi Oksasen kanssa, sekin oli kiva. Ja Millalta sain nimmärin, jee.d:-) Kaveri sai nimmärin Oksaselta, hänellä oli Puhdistus -kirja mukana. Olen muuten lukenut ja voin lämpimästi suositella!

Oli mukavaa ja ois kiva käydä joskus uudestaan. No, ei kai tässä muuta... Kevättä odottelen.

Terveisin,

kyra.sisko