No ni, olen vielä kirjastossa työskentelemässä, mutta sain juuri valmiiksi käännöksen ensimmäisen (eli sen raaoista raaimman) version, joten ajattelin pitää sen kunniaksi loppupäivän "vapaata". Noh - enpä tiedä oliko muuta kirjoitettavaa tämän lisäksi!:) Joo, olen toki aika iloinen, mutta toki siinä työtä vielä riittää.
     Ja kun tässä nyt niin ahkerasti lasken päiviä leikkaukseen niin päivittelenkin sen verran, etten ole yhtään varma sen perjantain toimenpiteen tarkoituksesta. Tuntuu että silmiä kuivaa enemmän kuin koskaan ennen, vaikka sain ohjeet laittaa kosteustippoja tunnin välein ja niin teenkin. Elikkä mitä tää on olevinaan!? Sen tarkoitushan oli nimenomaan pitää silmiä kosteina pidempään eikä toisinpäin! Tosin puhuttiin eilen mieheni kanssa että se saattaa olla vain psykologinen juttu - on mahdollista että kiinnitän asiaan paljon enemmän huomiota kuin normaalisti, koska se on tässä vaiheessa niin tärkeä. Toivotaan että niin on!
     Ja tässä ei tosiaan ole enää kuin huominen ja ylihuominen tapettavana - loput tästä päivästä menee varmaankin mukavasti telkkarin ääressä, ja huomenna voisin vaikka nukkua koko päivän..? No ei - huomenna pitää aloittaa uusi kierros tän käännöksen kanssa, ei ole aikaa hukattavaksi! Sen takia lähdenkin nyt kotiin hukkaamaan muutaman tunnin ruudun tuijotteluun. Tere!