Rakas lukija!

 

Nyt siis olen päättänyt kirjoittaa tänne taas vähän. Paitsi että.. en tiedä mitä. Yleensä olen sitä mieltä, ettei saisi turhaan ripustaa nettiin kaikenlaista tyhjää sontaa. Että kirjoittakoon vapaasti, mutta aiheesta – pitäköön suu kiinni jos ei ole kerrottavaa. No – nyt siis tulee vähän sitä tyhjää sontaa. Toisin sanoen: kuten jo alusta ilmoitin, eihän tätä rakas lukija edes kannata lukeakaan.

Tuli oikein sellainen velvollisuuden tunne että turhaa sitten pitää koko päiväkirja jos ei kirjoiteta siihen. Mutta kun. Olisi kertomistakin, mutta kun ei jaksa kirjoittaa. Noh, mitä minä olenkin tehnyt viime aikoina? Muutin pohjoisesta takaisin etelään, olen ollut etelässä reilu kolme viikkoa enkä malta odottaa milloin taas pääsen pohjoiseen. Tosin enää kaksi kuukautta ja saan taas muuttaa, mutta miksi minusta tuntuu että kaksi kuukautta on helvetin pitkä aika?

Niin no, palasin takaisin kouluun. Ärsyttää kun on niitä kursseja oikeasti aika vähän, mutta vapaata aikaa ei silti ole yhtään. Nyt olisi tarkoituksena yrittää suorittaa kouluhommia mahdollisimman pian, ettei sitten omatunto taas vaivaisi että onpas sitä hommia taas jätetty hommaamatta. Pitäisi suorittaa yksi viime lukukaudelta jäänyt koe (unkarinkielenkoe nimittäin, voi minua), mikä sekin homma vie valtavasti aikaa kun yrittää joka päivä lukea eikä se jätä minkäänlaista jälkeä kuitenkaan. Uuvuttavaa.

Niin, ja kävin myös hyppäämässä, taas pitkästä aikaa. Mietin täällä että jaksankohan kertoa siitäkin, se kun oli aika hauskaa taas. No, saa nähdä. Voisin ainakin yrittää kirjoittaa tänne enemmän, ihan vaan harjoittelun vuoksi. Vaikka kyllä tuntuu siltä että ainahan tämmosen luvat annetaan muttei ikinä pidetä niitä.

Terveisin

kyra.sisko