Rakas lukija!



No niin, nyt on p*ska viikonloppu takana ja toivotaan että mennään kohti parempaa. Taas tuli yksi hyvä uutinen joka teki todella hyvää, eli nyt on meininki todella ylhäällä. Toivottavasti pysyy! Eilen kävin kerholla pakkaamassa kolme laskuvarjoa, tai siis yhden kolme kertaa. Eikä se eres ollut niin surkeeta kuin pelkäsin! Hyppymestari jopa vähäsen kehui minua, hyvältä tuntui. Se ei tietenkään riitä että voisin pakata itselleni mutta kai nyt osaan riittävän hyvin että pääsisin läpi sen A-kelpoisuuden kokeen joka on ensi perjantaina. Jos se onnistuu niin oppilas-hyppääjästä tulee kelppari-hyppääjä vaikka se onkin „vain“ A-kelpoisuus. Jee!

Nyt tulee mieleen että jätin sinne kerhoon sen laskuvarjopaketin pakattuna mikä on aika vaarallista. Sitä kun ei tiedä kun se on pakattuna mitä on sen sisällä! Pitää varmaan soittaa kerhoon ja kertoa että joku avaa sen paketin ettei sitten joku vahingossa ota sen mukaan lentokentälle! Mitä jos joku vielä menisi hyppäämään tämä reppu selässä!?

Nyt tästä kohta menen yhteen toimistoon (en kai kehtaa kertoa mistä on kyse koska OK, olen minä ehkä vähäsen taikauskoinen joten en halua sitten olla pettynyt tai jotain), voin kai kertoa että neuvottelemaan sopimuksesta, ja jos tämä juttu onnistuu niin se on todellakin valtava, ainakin itselleni. Toivon vaan etten meininki taas putoa enkä saa mennä kotiin pettyneenä..

Eli tällaista. Varmasti sitten kirjoitan Sinulle miten meni. Pidä peukkuja!

T. kyra.sisko