No niin hyvät ystävät, Päivä P lähestyy. Jännittää tosi paljon, pakko sanoa että olen aika hermostunut. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pystyn sitten perjantaina päivittämään tänne miten on mennyt. En haluaisi menettää näköäni... Mutta olkaamme optimisteja!
     En vain pysty oikein keskittymään mihinkään. Eilen yritin työskennellä mutta luovutin parin tunnin jälkeen, kun ei meinannut tulla mitään, ja lähdin shoppailemaan. Shoppailinkin sitten kunnolla: ostin viron keskustelusanakirjan - se taitaa olla ainoa viron kieltä koskeva julkaisu äidinkielelläni (ensi viikolla pitää vielä tsekata eräs akateeminen kustantamo oisko heillä jotakin, jos pystyn ja kerkeän). Mutta ei haittaa mitään - a) se on hyvä sellainen, ainakin näin ylimalkaisen selailun perusteella, siinä on perus kielioppi, molemminpuoleinen pikkusanakirja ja runsaasti hyödyllisiä fraaseja ym; ja b) Suomesta voin sitten ostaa vielä vaikka mitä tämän lisäksi, tai lainata kirjastosta. Jaksankohan nyt olla ahkera(mpi) tuohon viron suhteen..?
     Ja sitten ostin huippuhyvät tekniset alusvaatteet - oli kyllä kalliit, siis pitkät alushousut ja pitkähihainen aluspaita, mutta vaikuttivat siitä että saan todella hyvän vastineen rahalle, hyvänlaatuiset, joku ihme hiilikuitu teknologia, ja kun sovitin ne päälle niin tuntui niin hyvältä että oli pakko ostaa. Lisäksi se oli mun suosikkimerkki, jotenkin tykkään kun on mahdollisimman paljon vaatteita ja varusteita samaa merkkiä (naisen turhamaisuus kai :). Joten olen tosi iloinen, en kadu rahojani ja odotan kun pääsen sisäajamaan ne. Voin nyt käydä lenkillä vaikka ulkona onkin jo tosi kylmä aamuisin!
     Ja on vielä eräs juttu, en tajua miten onnistuin unohtamaan sen ja jättämään mainitsemasta täällä! Aloitin nimittäin maanantaina karaistamisohjelman! Se siis tarkoittaa kylmän suihkun aamuisin. Mutta onhan sekin jotain. Ajattelin että sen avulla selviän Helsingin talvesta kunniallisemmin kuin viime vuonna.. Katsotaan nyt miten kauan jaksan karaistua, heh.
     Karkkikuria olen pitänyt aika hyvin, mikälin niin voin sanoa kahden viikonpäivän jälkeen. Toisaalta en tiedä, sillä isoveli toi viikonloppuna 4 isoa hedelmäpiirakkaa ja niitä on sitten syöty pitkin päivää maanantaina sekä eilen, ja nehän on makeita kuin mikä, joten en tiedä lasketaanko niitä karkiksi?! Eihän?:)
     Noh, nyt loppupäivää tappamaan ja huomenna onnea mulle!