<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Monotype Corsiva"; panose-1:3 1 1 1 1 2 1 1 1 1; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:script; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

 

Rakas lukija!

 

Tässä Sinulle taas vähän uutisia täältä keski-Suomesta. Viime perjantaina pääsin erään toisen linjan mukaan retkelle Helsinkiin. Käytiin Sanomatalossa, Ylen radiolla ja sitten pistäydyttiin Espoossa EMMAssa. Oli tosi mukavaa, Sanomatalo on uskomattoman hieno rakennus, tykkäsin! Ja EMMAanhan minä aina halusin päästä, harmi vaan kun en ehtinyt käydä läpi kaikki näyttelyt. Joskus toiste sitten.

Helsingistä ostin myös heijastimen, joten nyt ei enää pelota niin paljon kun lähden lenkille. Nyt vielä jos jaksaisi oikeasti lähteäkin mihinkään...d:-)

Ja nyt toissapäivänä pidin koulussa ensimmäisen oman kieleni oppikurssin. Jännitti ja oli se yhtä tuskaa vaikka ihmiset kehuivat että hyvin vedin... No en tiedä. Katsotaan montako niistä tulee vielä ensi viikollakin. Itse veikkaan että enintään neljä mutta olen onnellinen jos tulee kolme... Ja tiedän ettei minusta ikinä tule opettaja. Se on nimittäin pirun vaikeaa! Varsinkin jos yrittää selittää jotain, mikä on itselle itsestäänselvyys mutta muille yhtä hepreaa. Huhhuh.

Kohta lisää. Toivottavasti.

Terveisin

kyra.sisko