<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Monotype Corsiva"; panose-1:3 1 1 1 1 2 1 1 1 1; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:script; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Rakas lukija!

 

Tässä Sinulle vähän uutisia täältä keksi-Suomesta. Voi luoja mikä keli ulkona! Kolme neljä päivää sitten oli kaksi kymppiä astetta pakkasta ja nyt? Yöllä heräsin siihen, että ikkunalaudalle tuli järjettömät määrät vettä. Ensin ajattelin, että jossain on vesijohto puhki tai jotain, mutta ei – ulkona se vaan lumipeitto suli! Tosiaankin, aamulla jo näkyi tie ja ruskea ruoho. Valitettavasti, lämpötila oli ilmeisesti juuri sopiva silleen että lumi jotenkin hassusti suli ja jäätyi taas, joten kohta tiet oli yksi peili, oikein kunnon ehjä jääkerros. Tosi kiva yrittää liikkua semmoisen päällä – suorastaan hengenvaarallista! Katsotaan minkälainen sää on sitten huomenna.

Tänään siis alkoi ensimmäinen kokonainen kouluviikko. Katsotaan miten se tästä lähtee etenemään. Aloin myös käydä lenkillä ja tarkoitus olisi käydä joka päivä ainakin puolen tunnin lenkillä, mahdollisesti pidemmänkin aikaa. Tässä yhteydessä huomasin, että minun pitäisi mahdollisimman pian hankkia heijastin, muuten vakavasti vaarannan omaa henkeäni. Minä kun mieluummin pukeudun mustaan eikä täällä katuvaloja juuri ole. Mitä lenkkeilyyn tulee, katsotaan miten jaksan pitää tämän lupauksen, jonka olen itselleni antanut, eli että lenkkeilen säännöllisesti ja mahdollisimman paljon.

Aloitin myös uuden käännöshomman, joten katsotaan miten tämäkin homma sujuu! Olen tietenkin tosi innoissani, niin kuin aina alussa. Toivottavasti into kestää.

Tämä tässä sitten, palataan asiaan.

Terveisin

kyra.sisko