Rakas lukija!



Nyt varmaan taas sopisi kirjoittaa vähän kuulumisia. Ytimekkäästi ja asiallisesti. Osaankohan minä.. Yritän. Niin, koska en muista mistä kirjoitin viimeksi, kirjoitan vain mitä tulee mieleen.

Eli nyt on ensimmäinen työviikko takana ja toinen menossa. Tähän asti kivaa, ei siis valituksia tähän suhteen. Päitsi sitä sain nettiyhteys toimimaan, sain kirjastokortin, sain kirjeen poliisilta ja pankilta.

Niin, ja vietin ihanan ja mainion Juhannuksen. En nähnyt kokkoa, mutta ei haittaa, uskon, että näen sen vaikka ensi vuonna tai joskus. Juhannusjuhla, johon osallistuin, oli kyllä sen arvoinen vaikka olikin ilman kokkoa.

Huonompi asia on se, että kyseisen juhlan jälkeen päähäni jäi pyörimään ajatuksia, joiden ei pitäisi olla siellä. Näyttää siltä, että valmistan itselleni hyvin kovaa tuskaa. En tiedä tarkkaan, missä muodossa tuska tulee, mutta tulee se ainakin, se on kerran varma. Itseasiassa on jo täällä ovea koputtamassa, tunnen sen läsnäoloa. Se tuli naamioituna joksikin ihan muuksi, mutta tuska siitä kuoriutuu takuuvarmasti.

...Ja nyt kaikki muut ajatukset haihtuivat päästäni enkä enää tiedä mistä alunperin halusin kirjoitaa. Mainittakoon ainakin, että vihdoinkin ostin itselleni tohvelit. Joten kylmää on vieläkin, mutta ei pure enää niin paljon. Niin. Ja hampaitani särkee. Aj. Toivon vaan etten tarvitse mennä tervehtimään paikallista hammaslääkäriä (paitsi että olisin tarvinnut jo kuukausi sitten).

Ihme kyllä, en nyt jaksa kirjoittaa enemmän.

Terveisin

kyra.sisko