Rakas lukija!

Pitäisi taas pitkästä aikaa kirjoittaa jotain. Outoa ettei tarmoa kirjoittamiseen oikein löydy vaikka viimeisestä kirjoituksesta tapahtui aika paljon uutta. Tai enhän mää eres oikein muista. Joo, kirjoitin siitä sopimuksesta, se on todella mainio juttu. Nyt on teos luovutettu ja odotetaan miten siihen suhteen käy. Toivon että se saa nähdä maailmanvaloa pian!

Nyt on yliopistolla koekausi alkamassa. Tänään sain nimittäin paniikkikohtauksen kun sain tietää kolmesta muusta kokeesta joista en tiennyt.. Niitä kokeita on uskomattoman paljon ja minulla on älyttömän vähän aikaa. Haluaisin saada kaikki kokeet suoritettua ennen kesäksi pois lähtemistä, mutta nyt näen että tämä suunnitelma tuskin onnistuu. Tekemistä on vallan liian paljon!

Niin. Kesäksi siis matkustan pohjoiseen. Nyt sain majotuksen vahvistettuna ja paikka on myös kissalle, mikä on kivaa. Kissan pitää opettaa käyttää valjaita ja matkustaa laukussa. Hip hei, siitä tulee hauskaa. Ylihuomenna mennään laittamaan kissaan tunnistussirun, että se voi matkustaa maasta toiseen. Se on hyvä juttu että Tikru pääsee mukaan, tosiaankin. Vaikka tulee se kalliiksi, ei siinä mitään... Minkäs voit. Haluan sen pikkuisen karvakasan mukaani.

Hyppäämisessäkin on aika paljon uutta, mutta siitä kirjoitan muualla. No niin, tällaiset uutiset. Näen nyt etten kirjoittanut paljon mitään. Hm. Ei nyt vain tule mieleen mitään.

Ei siis muuta kuin hyvää yötä!

Terveisin

kyra.sisko