Rakas lukija!

Ihmeellistä miten kaikki voi olla niin valtavan hyvin ja sitten yks kaks kaikki menee päin persettä. Yks pikku juttu, yks ilta, pari minuuttia.

Eka tuli hyvä uutinen ja sitten vielä parempi sellanen. Tai emmä tierä kumpi oli parempi mutta tuntui ainkain äärimmäisen hyvältä. Oli tosin kyllä pakko ottaa vastaan joko sen ekan tai sitten sen tokan jutun, mutta oli kivaa tietää että on kaks mukavaa juttua joista valita.

Niin. Ja sitten tuli se huono uutinen. Ja sitten vielä toinen, ja se on sitten sellanen että siitä voi seurata moni muukin huono uutinen. Voi hitsi, mitä mää nyt teen!? Niimpä. En tierä. Olen nyt niin alhaalla. Ajattelin eka etten eres kehda kirjoittaa mitään mut ehkä se helpottaa. Mutta asioidenhan on PAKKO järjestyä jotenkin! Ei vaan voi olla niin että kaikki se hyvä niin äkkii muuttuisi tällaseksi paskaksi. Ei vaan voi.

On kuiteskin mukavaa huomata että vaikk kaikki menee päin persettä, tunnen jossain syvällä sisälläni että siellä elää usko, usko siihen että kaikki menee sittenkin hyvin. Toivotaan niin..

Eli tällaista tänne nyt.

T. kyra.sisko

PS: Ei helpottanutkaan.