Rakas lukija!

Apua!!! Koko kroppaani sattuu! En pysty liikkumaan, tuntuu kuin olisin joku eläkeläinen-parka! Tiesin että kävisi niin, mutta unohdin jo, miltä se tuntuu! Kaikki lihakset, etenkin ne, joista minulla ei ollut aavistustakaan että niitä on olemassa! Au au au... On niin erilaista liikkua vapaassa pudotuksessa. Eikä ihminen eres huomaa että tekee jotain erikoista. Mutta sitten seuraavana aamuna..! Outoa että näyttää siltä kuin olisin ainoa jolla on tällaisia ongelmia kauden alussa! Tai ainakin muut väittävät, ettei heillä mitään kipuja ole. Mutta minähän yritän harrastaa urheilua ja voimistella muulloinkin, ja sanoisin että enemmän kuin jotkut muut. Miten niin ettei sitä näy!? Epäreilua!

Lisäksi koko pää on tukossa. Vartalo ei näköjään ole vielä valmis kävelemään ulkona pelkkä t-paita päällä. Vaikka naama tulikin auringosta aivan punaiseksi. No, toivottavasti nuha (tai mitä se onkaan) lähtee pian ja otan esiin hameita ja kesäkenkiä!

Joo ja tänään söin liikaa. Oli työn jälkeen niin hyvä ruoka että söin taas koko lautasellisen vaikka puoletkin olisi ylin kyllin. Niinpä, nyt välillä oksettaa ja välillä mahasta kuuluu hirveetä kurinaa. Ja tuntuu siltä kuin olisi yksi suuri pallo. Voihk!

Eli tällaista täällä nyt..

T. kyra.sisko