Karkkilakko siis jatkuu - en nyt tiedä miten kauan, taitaa olla neljäs viikko..? Viikonloppuna kyllä meni kolme jäätelöannosta (niin ja mun lempijuoma Baileysta yksi annos - se on nyt loppu, nyyh), mutta onneksi jätsi ei ole karkkilistalla, joten se ei haittanut. Tosin eilen sitä syötiin illalla (= jätskille liian myöhään), mikä pikkasen haittoi, mutta ilahduin vaa'alla ennen nukkumaan menoa, sillä niitä kolmea jätskiannosta ei lukemasta huomannut. Painoni vähän laski ja se inhottava pömppömaha vähän pieneni, joten olen iloinen! Nyt pitää vain tsempätä ja jaksaa.

Tänään oli eka työpäivä joten en käynyt aamulenkillä, mutta kävin sitten heti töitten jälkeen. Ajattelin että se on parempi vaihtoehto kuin käydä vasta illalla, niin kuin alunperin suunnittelin.. Näin näet ei ehdi löystyä kotona ja huomata, miten paljon töitten jälkeen väsyttää. Sitä paitsi voin sitten sen jälkeen keskittyä vain opiskeluun eikä tarvitse miettiä, että pitäisi vielä jaksaa käydä lenkillä. Joten tämä tuntuu paljon paremmalta, katsotaan miten jaksan seuraavina päivinä ja viikkoina.

Oikea nilkka edelleenkin vähän oireilee. Toivoin että se paranisi viikonloppuna, mutta kipu tuntui tänäänkin pyöräilessä sekä juostessa. Onneksi ei ollut paha kipu. Ja parempi olis jos se katoaisi kokonaan ja vähän äkkiä, koska mä en aio enkä halua jättää juoksua välistä. Se on mulle liian tärkeä henkisen rentoutumisen kannalta. Näillä mennään! Nyt lukemaan.

Kyra Sisko