Rakas lukija!

Onpa taas vähän hankalaa. Ensinnäkin en tiedä, mitä kirjoittaisin, en oikein jaksa.. ja toiseksi ei ole aikaa. Koulua ja työtä niin paljon, ettei oikeastaan tehdä yhtään mitään kun tulee illalla kotiin. Mutta toisaalta olen tietoinen siitä, että se on todellisuudessa ihan vaan oma laiskuuteni, joka estää mua tekemästä asioista.
Ja että mitä uutta? Hyppäämistä ei tapahtunut siitä yöhypystä lähtien, enkä tiedä onnistuuko enää kun sää kylmeni huomattavasti. Jaa nyt tulee mieleen etten ehkä maininnutkaan siitä yöhypystä!?
No pakko sitten kertoa! Se oli nimittäin ensin huippua, sitten todella pelottavaa ja sitten (kun tiesin jo että kaikki on hyvin) taas huippua. Hypättiin 2500 metrin korkeudesta, yötaivas oli ihanan musta, vain muutama valkoinen pilvi, ja mielettömän kirkas kuu! Sen takia ei haittanut, että mun otsalamppu ei toiminut, koska näin korkeusmittaria hyvin kuun valossa. Varjon aukaisemisen jälkeen pian huomasin, että tuuli oli niin kova, että se vei minut kauan pois lentokentältä vaikka olin koko ajan käännetty vastatuuleen! Tiesin, että jossakin siellä lentokentän takana on korkeajännityssähköjohtoja ja kyllähän uhkaavasti näytti siltä että laskeudun suoraan niihin, ja kun en pimeyden vuoksi nähnyt yhtään mitään, pakko tunnustaa että muutaman minuuttin ajattelin jo että "nautinpas tästä vielä kun ehdin, saatan näet kuolla pian"... mutta sitten näinkin ne johtopylväät allani, kun peräännyin niitten yllä. Sitten tiesin jo, että selviän!
Laskeuduin sitten ihan kunnossa, vaikkakin puolitoista kilsaa lentokentältä. Radiolla kutsuin väkeä avuksi, hyppymestari tuli hakeen minut autolla ja kaikki oli hyvin!
Yöhyppy oli uskomattoman ihana kokemus! Kirkas yötaivas, valaistu kaupunki lähellä, pieniä kyliä ympärillä, hiljaisuus, kuu... kertakaikkiaan ihana! Ja kyllä myös se perääntymiskokemus oli aika arvoisa, nyt sitten luotan siihen kun mestari sanoo että tuulee liian kovaa.
Valitettavasti ollaan tietääkseni ainoa maa, jossa yöhypyt ovat sallittuja, jonkun ihme poikkeuksen ansiosta. Ja tämä poikkeus ei ehkä ole ensi vuonna enää voimassa. Joten saa nähdä saanko kokea tätä vielä joskus. Mutta suosittelen lämpimästi kaikille!!!

Tällaista tällä kertaa.
kyra.sisko