Jännää miten uutiset eivät yleensä koskee meitä - ja joskus koskevat. Vähän surullisesti jännää... Luin tässä viikonloppuna ihan tavallisen uutisen, sellaisen millaisia on päivän uutissätsi yleensä täynnä. Niistä lukee yleensä vain otsikot, vähän alakuloisena kohottaa olkapäitään ja ajattelee 'joko taas' tai 'that sucks'. Uutinen kertoi siitä kun eräässä pikkukaupungissa järjestettiin perinteinen ralli. Rallin aikana yksi auto kolaroi ja miehistön kartanlukija loukkaantui vakavasti. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa. Yeah, that sucks..:/ Ajattelin, että ikävä homma, mutta jatkoin sitten uutisten lukemista ajattelematta asiaa sen enempää. Olihan siinä joukossa muutama muukin auto-onnettomuusuutinen, monta nuorta ja/tai pienten lasten vanhempia kuollut tai loukkaantunut vakavasti, autoja romutettu ym.

Tänään sain tietää että kyseinen edesmennyt kartanlukija oli erään meikälle tutun folkmusiikkia soittavan yhtyeen rumpali. Itse asiassa kyseessä on yksi niistä harvoista bändeistä (oiskohän niitä yhteensä 3-4?), joita kuuntelen omalla äidinkielelläni. Hän oli mainio rumpali ja muusikko, joka vaikutti monessa muussakin bändissä, ja kuulemma hieno ihminen. Nyt siis tämä surullinen uuttinen, joka ei ensin herättänyt tavallista alakuloa voimakkaampaa tunnetta, koskettaa minuakin henkilökohtaisesti.

No, elämä on.. Mutta kiinnitin tässä huomiota siihen miten asiat ja olosuhteet saattavat yhtäkkiä muuttua. Tätä kai elämäksi sanotaan. Taidanpa pyhittää tämän päivän kyseiselle herra muusikolle ja kuunnella hänen muiston kunniaksi minulle rakkaita kappaleita. R.I.P.

Kyra Sisko