Viime viikko meni äkkiä, hyvä niin! Se oli sikäli hyvä viikko, etten syönyt karkin karkkia koko viikolla, en edes karkkipäivänä. Jopa laatikossa olevat suklaalevyt selvisivät koskemattomina! Olenko ylpeä itsestäni? Joo! Tämä viikko alkoikin sitten vähän kehnommin: maanataina käytiin ulkomailla päiväreissulla ja sieltä oli pakko tuoda herkullista suklaata. Sitä tuli toki syötyäkin - juuri äsken söin monta suklaapatukkaa. Olo on aika ähky eikä edes kauhean kiva!:)
Muuten olen jo neljättä päivää pahasti vilustunut, joten aamulenkit saivat jäädä. Vielä elättelen pikku toivoa että pääsisin huomenna spinningiin, mutten tiedä. Ajattelen toisaalta voisiko tämä yskä ja nuha koitua vaaraksi leikkaukselle, niin että ehkä ois järkevintä yrittää vain hoitaa se pois..
Joo ja tänään sit varmistui uusi käännös (eli minä vahvistin kustantajalle että otan tarjotun työn vastaan, haha), elikkä pitää pitää kuria ja olla laiskottelematta, kun on kuitenkin jo toinen käännös kesken. Mutta eiköhän se siitä.. Varsinkin jos on pakko.
Nyt "reippaalla mielin" vilustumista hoitamaan (ja ehkä vähän suklaata syömään).
Moikka!